Σεμινάρια

Τα σχολεία μας διοργανώνουν μηνιαία σεμινάρια εκπαιδευτικού κυρίως χαρακτήρα για γονείς και καθηγητές με θέματα που αφορούν την ψυχολογική στήριξη, τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τα μαθησιακά προβλήματα των παιδιών.


Δημιουργική διασκέδαση

 

Θεατρική ομάδα

Οι μαθητές μας έχουν την δυνατότητα να παίρνουν μέρος στις θεατρικές ομάδες του σχολείου μας. Ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών, επιλέγονται και παρουσιάζονται παραστάσεις που βασίζονται σε λογοτεχνικά βιβλία, δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές να εξασκούν την γλώσσα που μαθαίνουν.

 

Εκπαιδευτικές προβολές

Σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του σχολείου μας οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν προβολές εκπαιδευτικών ταινιών στη γλώσσα που διδάσκονται με τα πιο σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα ψηφιακής τεχνολογίας. Έτσι, με ψυχαγωγικό τρόπο οι μαθητές έρχονται σε επαφή με την γλώσσα βελτιώνοντας τις ακουστικές και προφορικές τους δεξιότητες.

 

Εκπαιδευτικές εκδρομές

Πρόκειται για εκδρομές στο εξωτερικό, εκπαιδευτικού περιεχομένου, κατά τη διάρκεια των οποίων οι μαθητές μας έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν κάποια μαθήματα σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού, με τα οποία συνεργαζόμαστε. Έτσι έρχονται σε επαφή με native speakers κι εξοικειώνονται με τη γλώσσα την οποία διδάσκονται. Επίσης το σχολείο μας μεσολαβεί για την ανάπτυξη αλληλογραφίας των μαθητών μας με μαθητές του εξωτερικού.

 

 

Απονομή πτυχίων

Κάθε χρόνο διοργανώνουμε μια γιορτή απονομής πτυχίων για να τιμήσουμε τους μαθητές μας που πήραν μέρος στις εξετάσεις και απέκτησαν πτυχία στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά.


Ψυχαγωγία

Party

Στο τέλος της σχολικής χρονιάς τα σχολεία μας οργανώνουν ένα κεφάτο party για τους μαθητές μας.

 

Εκθέσεις ζωγραφικής

Κατά καιρούς φιλοξενούμε καλλιτέχνες και διοργανώνουμε εκθέσεις ζωγραφικής.

 

Αθλητικές δραστηριότητες

Έχοντας την πεποίθηση ότι ο αθλητισμός είναι στοιχείο πολιτισμού και υγιές κύτταρο της κοινωνικής ζωής, ειδικά για τα παιδιά μας, τα σχολεία μας εδώ και χρόνια στηρίζουν σε μόνιμη βάση όλα τα αθλητικά σωματεία της περιοχής μας σε όλες τους τις δραστηριότητες και ασχολούνται ενεργά με την κάλυψη των όποιων αναγκών τους.